by Pure Wood Design

Met een fris interieur de lente in. Shop de mooiste trends woonaccessoires in onze concept store in Diest:

Huis5 by Pure Wood Design.


BEZOEK ONZE CONCEPTSTORE

Unieke collectie woonaccessoires voor ieder budget

In onze concept stores vind je een unieke selectie woonaccessoires van de beste merken. Deze sluiten stuk voor stuk aan bij onze eigen visie en zijn merken met een sterke persoonlijkheid en een inspirerende missie.

Ontdek een greep uit onze collectie!

ONTDEK DE WEBSHOP

Een greep uit onze merken

HKliving is een Nederlands interieurmerk met toegankelijke en betaalbare collecties vol producten geïnspireerd door traditionele ontwerpen. Met respect voor de geschiedenis, maar altijd met een moderne look en feel!

Liv is het Scandinavische woord voor het leven! Alles wordt onder ethische omstandigheden met de hand geproduceerd met aandacht voor traditionele technieken. Zo is elk stuk uniek in zijn soort

Met Urban Nature Culture heb je de wereld in je handen. Letterlijk. Dit merk gaat op zoek naar verborgen parels en verloren schatten in de kleinste hoekjes van onze aarde. Zo creëren ze de meest unieke en creatieve producten!

Wij houden van authenticiteit. Daarom kozen we voor Earthware in ons assortiment woonaccessoires. Gemaakt door lokale artisans, volgens traditionele technieken. Eerlijk en geïnspireerd door de schatten van de aarde.

Handles and more is een uniek concept van leren woonaccessoires. Alle producten zijn stuk voor stuk handgemaakt en met passie en creativiteit in Nederland ontworpen en geproduceerd met natuurlijke materialen.

MIEKinvorm ontwerpt producten met quotes & illustraties waar je blij van wordt, om kunt (glim)lachen of die je raken. Kaartjes die moeilijke dingen nét even wat makkelijker maken, als reminder of om iemand een glimlach te bezorgen.

De filosofie van Zuiver is altijd: het ontwerp van morgen voor het interieur van vandaag. Zuiver brengt een one-stop interieurcollectie met frisse, modieuze en eigentijdse meubels, verlichting en accessoires ontworpen in Nederland.

Atelier Pierre is een authentiek merk, geworteld in traditie en vakmanschap. De producten worden bij voorkeur ontwikkeld in betaalbare en duurzame materialen door jonge Belgische designers.

by PURE Wood Design

Grote Markt 5, 3290 Diest


Openingstijden:

Elke woensdag, vrijdag en zaterdag

10.00 – 18.00 uur


BEZOEK HUIS5